Vihannesten maitohapposäilöntä
Vihannesten maitohapposäilöntä
Biodynaaminen yhdistys

Vihannesten maitohapposäilöntä

Tuotenumero 978-951-9442-52-5

Uudistettu, täydennetty painos Annelies Schöneckin suositusta kirjasta.

17,00 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus Varastossa

Monia vihanneksia voi jalostaa maitohappokäymisellä: kaalia, kurkkuja, papuja, punajuuria, porkkanoita, sipulia, kukkakaalia ja monia muita. Hapattaminen tapahtuu orgaanisena kypsymisprosessina mikro-organismien, maitohappobakteerien, avulla.

Annelies Schöneck opettaa tässä kirjassa, miten tulee toimia, jotta saataisiin onnistunut hapantuote. Hän kuvaa, mitä tapahtuu maitohappokäymisessä, kertoo tarvittavista välineistä ja jakaa tietoa monista kokemuksistaan vihannesten säilönnässä ja ruuanlaitossa. Mukana on myös voimakkaasti maustettuja sekoituksia Latinalaisesta Amerikasta ja Kaakkois-Aasiasta.

Menetelmä on nerokkaan yksinkertainen. Siihen ei tarvita energiaa ja se mahdollistaa sadon talteen oton omasta kasvimaasta tai puutarhasta ravinto-opillisesti oikealla tavalla.

Arvostelut 0 arvostelua
SUOSITUIMMAT
19,00 €
17,00 €
13,40 €
HELPOSTI JÄSENEKSI
50,00 €
17,00 €
30,00 €
110,00 €